Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Η άνοιξη έρχεται, καιρός να σκεφτούμε για το πώς θα μας βλέπουμε στις παραλίες.


Το χειμώνα  ο οργανισμός δημιουργεί σωματικό λίπος για να  προστατεύει από την υποθερμία. 

Αυτό  μπορεί  και πρέπει να αλλάξει.

Το Τσάι βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση και επεξεργασία τροφίμων, επιταχύνει την κινητικότητα του εντέρου και  τρέφει με βιταμίνες ανόργανα συστατικά, καθαρίζει τα αιμοφόρα αγγεία, βελτιώνει τη συνολική υγεία, τη μνήμη, την όραση το χρώμα του δέρματος και βοηθά να κάψετε λίπος  που έχει συσσωρευτεί το χειμώνα. 

Αυτό θα συμβαίνει αργά, αλλά σταθερά. 

Για να μάθετε πώς να χάσετε το βάρος με το τσάι σήμερα θα μας πει οΔάσκαλος Tea Club  Alexei Borodin. Το Τσάι το πρωί είναι πολύ ενεργό, προκαλεί τα έντερα να εργαστούν. Εκτοπίζει κυριολεκτικά από το σώμα όλα τα περιττά λύπη στα αιμοφόρα αγγεία και σε προβληματικές περιοχές. 
Τσάι μετά το δείπνο  βοηθά καλύτερα τα τρόφιμα να αφομοιωθούν.Μην πίνετε κατά τη διάρκεια γευμάτων  ή  αμέσως μετά γιατι το γαστρικό υγρό είναι  δύσκολο να χωνέυει. 
Μετά από το γεύμα  με  μισή ώρα διάλειμμα.
Το βράδυ βοηθά επίσης  να διασπά τα λίπη και να  προετοιμάζει το σώμα για τον ύπνο. Πότε βραδινό  μετά τις 20,30. Πίνετε τσάι το αργότερο έως τις  21:00.
Το τσάι μετά τις  21:00 το βράδυ δρα πονηρά  και  ξυπνά την  όρεξη .Μη  τρώτε γλυκά ή πρόχειρο φαγητό το βράδυ. Μπορείτε να φάτε 2-3 αποξηραμένα βερίκοκα αν είναι αφόρητη  η πείνα. 

Σε τι είναι χρήσιμο το τσάι:Περιέχει περίπου 700 διαφορετικά συστατικά, βιταμίνες, μέταλλα, μικρο-και μακρο, ρητίνες, αντιοξειδωτικά, πρωτεΐνες, σύνθετους υδατάνθρακες και άλλαουσίες. 
 - Βασικά στοιχεία του τσαγιού είναι οι πολυφαινόλες και αμινοξέα. 
Αυτό είναι κάτι που λείπει  από το σώμα μας όταν ζούμε σε συνθήκες  πόλης. 
- Γαλλικό οξύ μπλοκάρει την σύνθεση της χοληστερόλης, προστατεύει ήπατος και καρδιάς. 
- Teaflaviny, tearubiginy, teabroviny τη θεραπεία και τον καθαρισμό του. Βοηθαει στην πρόληψη του διαβήτη, η εμφάνιση των κακοήθων όγκων.- Theanine, ένα αμινοξύ, η οποία βελτιώνει το άρωμα και τη γεύση του τσαγιού, αλλά στο ανθρώπινο σώμα είναι ένας νευροδιαβιβαστής, βοηθά την μετάδοση των νευρικών ερεθισμάτων μεταξύ των κυττάρων εγκέφαλο.
 - Πηκτίνη, βελτιώνει το στομάχι και τα έντερα, μειώνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και θεωρείται κλειδί στη διαδικασία της απώλειας βάρους.
 - Το τσάι είναι πλούσιο σε βιταμίνες: βιταμίνη Α,C, Ε και ΣΤ, και τα μέταλλα όπως ο ψευδάργυρος, φώσφορος, μαγνήσιο, κάλιο, μαγγάνιο και φθόριο - ένα ζωτικόπου απαιτούνται για συνηθισμένα δομικά στοιχεία του σώματος. 

 Έτσι,   τρεις είναι οι συστάσεις, και το τσάι θα αφαιρέσει όλα τα περιττά λύπη:

 1. Πίνετε τσάι μετά από ένα γεύμα, μην πίνετε με άδειο στομάχι.
 2. Ετοιμάζω σωστά τα φύλλα τσαγιού, πάρτε ένα καλύτερο τσάι ποιοτικά. 
3. Τερματισμός  του τσαγιού  στις 21,00.

  Ζάχαρη off κάνει κακό  και το ξέρουμε!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Google

 <script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-0120005463518172"      crossor...