ΨΩΜΙ - ΤΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΕΤΟ
Συνταγή για Ψωμί ΚΕΤΟ
150γρ αλευρι αμυγδαλου
50γρ αλεύρι λιναροσπορου
50γρ αλεύρι καρυδας
2 ασπράδια αυγού
1κσ μυλοξυδο
1κγ μπεικιν παουντερ
Ζεστό νερό 200γρ περίπου
Ένα φλυτζανακι λάδι ελιάς
Αλάτι & πιπέρι
Όλα τα στερεά υλικά μαζί σε ένα μπολ, ανακατεύουμε καλά, προσθέτουμε λάδι και μυλοξυδο , μπεικιν , αλάτι και πιπέρι και χλιαρό νερό ανακατεύουμε καλά. Τέλος χτυπάμε μαρέγκα τα ασπράδια και τα ενσωματώνουμε στο μίγμα. Στον προθερμασμενο φούρνο σε 180⁰ για 35 με 40λεπτα στην ένδειξη για κέικ ή πανω κάτω και αέρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου