Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Τρόφιμα με υψηλό ποσοστό πρωτεϊνών για την απώλεια βάρους

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε μια δίαιτα υψηλή σε πρωτεΐνες και τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες για την απώλεια βάρους;

Τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες είναι σημαντικές για την οικοδόμηση και τη διατήρηση των μυών για την υγιή απώλεια βάρους. Επίσης, σας βοηθούν να μείνετε πλήρη πλέον.

Πλέον, αν σας ενδιαφέρει από τις καλύτερες πηγές πρωτεΐνης των πρωτεϊνών για την απώλεια βάρους, πιθανώς, επίσης, τη φροντίδα για την εμφάνισή σας και το πώς θα αισθανθείτε ενώ την απώλεια βάρους και διατήρηση ενός υγιούς βάρους.

Έτσι, θεωρούν το γεγονός ότι τα μαλλιά, τα νύχια σας και οι ορμόνες είναι κυρίως πρωτεΐνες.

Η πρωτεΐνη είναι επίσης αναγκαίο να γίνουν τα ένζυμα. Και, εκτός των μυών, είναι μια πολύ σημαντική πτυχή στο δέρμα, τα οστά σας, χόνδροι, το αίμα και η κατασκευή και επισκευή των ιστών και κάθε κύτταρο στο σώμα σας.

Οι καλύτερες πηγές πρωτεϊνών για την απώλεια βάρους
Όπως μπορείτε να δείτε, τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες, ειδικά τις καλύτερες τροφές σε πρωτεΐνες για την απώλεια βάρους, είναι πολύ σημαντικό για εσάς. Αλλά το πρόβλημα με τις περισσότερες δίαιτες υψηλές σε πρωτεΐνη είναι ότι είναι επίσης γενικά δίαιτες χαμηλών υδατανθράκων.

Και ακριβώς όπως θα πρέπει να έχετε την καλύτερη πρωτεΐνη για την απώλεια βάρους, θα πρέπει επίσης το καλύτερο υδατάνθρακες για να εξετάσουμε και να αισθάνονται απόλυτα σας καλύτερο.

Καλή υδατάνθρακες έχουν απαραίτητες βιταμίνες, μέταλλα, αντιοξειδωτικά και φυτικές ίνες, που σας βοηθούν να δούμε και να αισθάνονται καλά. Όμως, η καλή υδατάνθρακες, επίσης, βοηθούν στην προστασία από καρδιακές παθήσεις, εγκεφαλικά επεισόδια, ο διαβήτης και ο καρκίνος.

Από την άλλη πλευρά, τρώγοντας τα πρωτεϊνικά τρόφιμα που είναι πλούσια σε ανθυγιεινά λίπη αυξάνει τον κίνδυνο για καρδιακές παθήσεις, εγκεφαλικά επεισόδια, ο διαβήτης και ο καρκίνος.

Γι 'αυτό η καλύτερη πρωτεΐνη για την απώλεια βάρους είναι τόσο σημαντική.
Και για τις καλύτερες πηγές πρωτεϊνών, θα πρέπει να εξεταστεί ολόκληρο το πακέτο των πρωτεϊνών.
Ένα 6-ουγκιά μπριζόλα ψαρονέφρι με 38 γραμμάρια πρωτεΐνης μπορεί να έχει 41 γραμμάρια λίπους (ως επί το πλείστον ανθυγιεινά λίπη) και ένα επιβλητικό 540 θερμίδες.
Το ίδιο ποσό του σολομού με 36 γραμμάρια πρωτεΐνης έχει 18 γραμμάρια λίπους (κυρίως υγιείς ωμέγα 3 λιπαρά οξέα) και 348 θερμίδες.
Ενώ ένα φλιτζάνι φακές υψηλής ίνας με 18 γραμμάρια πρωτεΐνης έχει μόνο 1 γραμμάριο λίπους (κυρίως υγιεινό λίπος) και έρχεται σε μόλις 230 θερμίδες.
Επιλέξτε την καλύτερη πρωτεΐνη για την απώλεια βάρους

Εδώ είναι ο οδηγός σας για την καλύτερη πρωτεΐνη για απώλεια βάρους και τη βέλτιστη υγεία.

Θαλασσινά: Μερικά ψάρια, όπως ο σολομός, έχουν σημαντικά ωμέγα-3 λιπαρών. Άλλα θαλασσινά, όπως αστακό και η γλώσσα είναι υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη με χαμηλά λιπαρά.
Πουλερικά: λευκό κρέας γαλοπούλας και κοτόπουλου (χωρίς δέρμα) είναι χαμηλή σε λιπαρά, χαμηλή σε θερμίδες και μία από τις καλύτερες πηγές πρωτεΐνης. A 2-ουγκιά που εξυπηρετούν έχει 14 γραμμάρια πρωτεΐνης, 2 λίπος γραμμάρια και μόνο 70 θερμίδες.
Γαλακτοκομικά: γαλακτοκομικά χαμηλά σε λιπαρά, όπως το γιαούρτι, άπαχο γάλα και το τυρί cottage, είναι καλές πηγές πρωτεΐνης για το ασβέστιο. Αυγά, αν και η υψηλή σε λιπαρά, είναι επίσης ένα εξαιρετικό, πλήρη πρωτεΐνη όταν χρησιμοποιείται με φειδώ.
Φασόλια: Όσπρια και τα φασόλια είναι οι καλύτερες πηγές για τις φυτικές πρωτεΐνες. Πλέον από όπου και αν έχουν υψηλή περιεκτικότητα ινών, το οποίο σας βοηθά να αισθάνεστε χορτάτοι μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Ξηροί καρποί: Μια ουγγιά της αμύγδαλα προσφέρει 6 γραμμάρια πρωτεΐνης και υγιεινών λιπαρών οξέων. Έτσι χρήση καρύδια με φειδώ για να προσθέσετε πρωτεΐνες και γεύση.
Σιτηρά: Καφέ ρύζι και ολικής αλέσεως ψωμιά, κράκερ και τα δημητριακά, όπως το αλεύρι βρώμης, παρέχουν κάποια πρωτεΐνη και τα μέρη των υγιών ινών.
Κρέας: Αν και το κρέας είναι τροφή πλούσια σε πρωτεΐνη, κόκκινο κρέας έχει αποδειχθεί ότι αυξάνουν τον κίνδυνο της φλεγμονής και ορισμένων μορφών καρκίνου. Έτσι τρώνε πολύ άπαχο κρέας μόνο περιστασιακά και να αποφεύγουν όλα τα επεξεργασμένα κρέατα.
Για την υγιή απώλεια βάρους, θα πρέπει να έχετε υγιή πρωτεΐνη . Έτσι μαθαίνουν τις καλύτερες πηγές πρωτεϊνών για την απώλεια βάρους. Και επίσης να ελέγξετε τα υγιή υψηλή σε πρωτεΐνες υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες πρόγραμμα διατροφής και του καταλόγου των τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες για την απώλεια βάρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Google

 <script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-0120005463518172"      crossor...